ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διατροφή και Άσκηση στην πρόληψη και... του καρκίνου. ΕΥ ΖΗΝ

Τμήμα Ιατρικής

18.05.2018

Η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και …του καρκίνου. ΕΥ ΖΗΝ», την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018 και ώρα 19:00-22:00 στο ξενοδοχείο «Divani Palace» στη Λάρισα.

 Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ν. Τεπετές, Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής, Τμήματος Ιατρικής, Π.Θ.

Διευθυντής Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Λ.

 

Αντιγόνη Πουλτσίδη, Επίκουρος Καθηγήτρια Γενικής Χειρουργικής, Π.Θ.

Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Λ.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο "Divani Palace" με φιλοξενούμενους τους κ. Ηλία Μαμαλάκη, σεφ - συγγραφέα και κ. Ελένη Πετρουλάκη, σύμβουλο άσκησης και ευεξίας.

Η ημερίδα θα ανοίξει με ομιλία του καθηγητή Χειρουργικής του τμήματος Ιατρικής κ. Κων. Τεπετέ και της επ. καθηγήτριας Χειρουργικής Αντιγόνης Πουλτσίδη για τη φιλοσοφία της εκδήλωσης, ενώ στη διάρκειά της συμμετέχουν με ομιλίες:

* Βλαχάβα Μαρία, διαιτολόγος-διατροφολόγος με θέμα: Η διατροφή στην πρόληψη του καρκίνου και μετά τον καρκίνο".

* Δανιήλ Ζωή, καθηγήτρια Πνευμονολογίας του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: "Η άσκηση στην πρόληψη του καρκίνου"

* Κουρέτας Δημήτρης, καθηγητής φυσιολογίας ζωικών οργανισμών του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: "Το αντιοξειδωτικό παράδοξο στη διατροφή μας".

Ο σεφ-συγγραφέας κ. Ηλίας Μαμαλάκης με παρέμβασή του θα αποκαλύψει μικρά μυστικά υγείας βασισμένα στη διατροφή μας, ενώ η σύμβουλος άσκησης κι ευεξίας κ. Ελένη Πετρουλάκη θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν τον ρόλο της άσκησης στη ζωή μας και πώς θα την εντάξουμε με εύκολο τρόπο στην καθημερινότητά μας, ώστε να επωφεληθούμε από αυτή.

H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.