ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Επισκέπτης Καθηγητής στην Ορθοπαιδική Κλινική - Ομότιμο Καθηγητή Ορθοπαιδικής/ Alvin H. Crawford

Τμήμα Ιατρικής

15.10.2018

Η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον ομότιμο Καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Cincinnati του Οχάιο (ΗΠΑ) Alvin H. Crawford. O κ. Crawford θα βρίσκεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 για να συμμετάσχει στην επιστημονική εσπερίδα με τίτλο «Contemporary Treatment of Musculoskeletal disorders in Children». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, στις 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.30-20.00.

Οι διαλέξεις του σεμιναρίου παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Παιδιάτρους, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών.

O Alvin Crawford ειδικεύεται στη φροντίδα των παιδιών με ορθοπαιδικές παθήσεις, παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, τις νευροπαραλυτικές βλάβες και τις συγγενείς δυσπλασίες του άνω άκρου. Είναι ιδρυτής και διευθυντής του Crawford Spine Center στο παιδιατρικό Νοσοκομείο του Cincinati. Είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος ειδικός για τις δυσπλασίες της σπονδυλικής Στήλης και τη Σκολίωση, με ένα εκτεταμένο ερευνητικό έργο δημοσιευμένο σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, και πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης (pdf file)

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ν. ΜΑΛΙΖΟΣ

Καθηγητής-Διευθυντής

Ορθοπαιδική Κλινική

Πανεπιστημίου Θεσσαλίας