-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤHΣ Matteo DENTI

Τμήμα Ιατρικής

18.02.2019

 

Η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου του Μιλάνου και πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων(ESSKA) Matteo Denti. O Matteo Denti θα βρίσκεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 για να συμμετάσχει στην επιστημονική εσπερίδα με τίτλο «Παθήσεις γόνατος και ώμου: νεότερες εξελίξεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, στις 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16.30-20.00.

Οι διαλέξεις της επιστημονικής εσπερίδας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων.

O Matteo Denti είναι διευθυντής της κλινικής Αθλητικών Κακώσεων και αρθροσκοπικής χειρουργικής στο Ινστιτούτο Galeazzi του Μιλάνου και ευρέως γνωστός για τις μελέτες του και την συνεισφορά του στο αντικείμενο της αρθροσκοπικής χειρουργικής και των αθλητικών κακώσεων. Είναι επίτιμο μέλος των σημαντικότερων Εταιρειών αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος στην Ευρώπη και Παγκοσμίως (ESSKA, ISAKOS, AOSSM & ACL study group)

Δείτε το πρόγραμμα

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με εκτίμηση,

 

Μιχάλης Χαντές, Καθηγητής Ορθοπαιδικής, Γεν. Γραμματέας Ευρωπαϊκής Εταιρείας  Αρθροσκοπικής Χειρ/κής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων (ESSKA)                                                                       

Κωνσταντίνος Ν. Μαλίζος, Καθηγητής- Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας