-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ) - Η επιστημονική συνεισφορά της ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής σήμερα

Τμήμα Ιατρικής

09.11.2019

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ), για τη διοργάνωση της Ημερίδας στην πόλη μας.

Η ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ειδικότητα της ιατρικής και της οδοντιατρικής επιστήμης, είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή της επιστήμης της χώρα μας.

Διαγιγνώσκει και αντιμετωπίζει τις συνήθεις και σπανιότερες παθολογικές καταστάσεις, που αφορούν στη στοματική κοιλότητα, στις γνάθους και στο πρόσωπο, καθώς και στις επεκτάσεις τους στην κεφαλή και στον τράχηλο. Πιο ώριμη από ποτέ και με στελέχη με άριστη επιστημονική εκπαίδευση και κύρος, συμβάλλει σημαντικά στην ορθή παροχή υπητρσιών υγείας, τόσο στα νοσοκομεία  όσο και στα ιδιωτικά ιατρεία.

Με την σημαντική αυτή πρωτοβουλία το Δ.Σ. της Εταιρείας στοχεύει στην προβολή και την ενημέρωση των συναδέλφων ιατρών και οδοντιάτρων, για το εύρος του αντικειμένου της ειδικότητας και τις δυνατότητες της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο λάρισας για την άμμεση ανταπόκριση και την στήριξη της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 10.30πμ στο Αμφιθέτρο του ΠΓΝΛ

Καλή αντάμωση

Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΠΓΝΛ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.pdf file