-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ανακοίνωση Εξ' Αποστάσεως Εξετάσεις του Μαθήματος Νευροφυσιολογία και Φυσιολογία των Ενδοκρινών

Τμήμα Ιατρικής

27.07.2020

Λάρισα, 24 Ιουλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

 ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ

Η εξέταση του μαθήματος ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά  τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020,  ώρα 14:00-17:00 με Γραπτή Εξέταση (Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής), σύμφωνα με το τελικό πρόγραμμα της εξεταστικής.

Για τη διεξαγωγή των εξετάσεων θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό οι πλατφόρμες:-MS-Teams, για την Ταυτοποίηση και Επιτήρηση των εξεταζόμενων φοιτητών-e-Class, για τη διεξαγωγή της εξέτασης

Μάθημα: ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ

Yποσύστημα: Ασκήσεις

Για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις, οι φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν σταθερό ή φορητό Η/Υ, που πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να διαθέτει κάμερα και μικρόφωνο για την επικοινωνία με τους επιβλέποντες, την ταυτοποίηση και την επιτήρηση των φοιτητών.

Δεν προτείνεται η χρήση  smartphones, καθώς είναι δύσκολη η σύνδεση σε 2 προγράμματα ταυτόχρονα (MS-Teams και e-Class).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η καταγραφή ή μαγνητοσκόπηση της εξέτασης.

Λόγω των τεχνικών περιορισμών των διαθέσιμων συστημάτων, οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα και θέλουν να εξεταστούν πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να το δηλώσουν με e-mail στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Φυσιολογίας έως τις 6/7/20, (αποστολή προς vanouts@med.uth.gr ΚΑΙ κοινοποίηση προς egogou@uth.gr), όπου θα αναφέρουν ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου και το ιδρυματικό email τους (…@med.uth.gr).

Μόνο για τους φοιτητές που θα στείλουν εμπρόθεσμα δήλωση, θα  είναι δυνατή η εγγραφή στις πλατφόρμες σε ομάδες μεγέθους που μπορεί να υποστηριχθεί τεχνικά, και κατά συνέπεια ΜΟΝΟ αυτοί θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα εξέτασης.

Μόλις συγκεντρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις, θα ακολουθήσει ανακοίνωση μέσω του e-Class με οδηγίες για τον ακριβή τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων. Για το λόγο αυτό, οι φοιτητές θα πρέπει να είναι γραμμένοι στο μάθημα στο  e-Class και να ελέγχουν τακτικά τον ιδρυματικό λογαριασμό του e-mail τους. Επίσης, εφόσον είναι τεχνικά δυνατόν, θα ανακοινωθεί ημερομηνία διεξαγωγής προσομοίωσης των εξετάσεων (δοκιμαστικού τεστ) για την καλύτερη προετοιμασία και εξοικείωση των φοιτητών με το online σύστημα.

Οι φοιτητές πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο «ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΝΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020» που κοινοποιήθηκε ηλεκτρονικά μέσω e-mail προς όλους από τον Πρύτανη του Παν. Θεσσαλίας (30/5/2020) και να προβούν στις ενέργειες που αυτό προβλέπει, όπως υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης μέσω του κεντρικού ιστοτόπου του Ιδρύματος ή υπεύθυνης δήλωσης αδυναμίας συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη διδασκαλίας κ. Ε. Παρασκευά με email (fparaskeva@med.uth.gr) ή τηλεφωνικά (2410-685559).

 Ανακοίνωση pdf

Η υπεύθυνη διδασκαλίας του μαθήματος

 Ε. Παρασκευά

Καθηγήτρια Κυτταρικής Φυσιολογίας