-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ενδόραμα 20 -Πρόσκληση Συμμετοχής Φοιτητών

Τμήμα Ιατρικής

30.01.2021

 

Πρόσκληση συμμετοχής φοιτητών στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20

Σε συνέχεια των προηγούμενων 12 επιτυχημένων συνεδρίων και ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις, το «ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20» θα διεξαχθεί στις 29 & 30 Ιανουαρίου 2021, ψηφιακά. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας – Πανελλήνια Ένωση Ενδοκρινολόγων. Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους καθηγητές κυρίους Απόστολο Γ. Βαγενάκη, Νεοκλή Α. Γεωργόπουλο και Κώστα Β. Μάρκου.

Όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια του συνεδρίου θα καλυφθούν όλα τα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας (Λιπίδια, Γυναικεία Αναπαραγωγή, Ανδρική Αναπαραγωγή, Παιδιατρική Ενδοκρινολογία, Υπόφυση, Σακχαρώδης Διαβήτης, Διατροφή, Επινεφρίδια, Μεταβολισμός Οστών, Θυροειδής) από έγκριτους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παλαιότερους και νέους, που θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης της ενδοκρινολογίας. Φέτος, θα υπάρξει προσθήκη μιας νέας ενότητας που αφορά την ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ COVID-19. Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.endorama.gr. Παράλληλα θα λειτουργεί virtual έκθεση χορηγών.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το ΕΝΔΟΡΑΜΑ 20 να εγγραφούν σε αυτό χωρίς κόστος. Η ψηφιακή συμμετοχή των συνέδρων θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση κατάλληλης πλατφόρμας. Για την είσοδο στην πλατφόρμα απαιτούνται κωδικοί και για αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνει εγγραφή έως και τις 22/01/21.Την εγγραφή σας μπορείτε να την πραγματοποιήσετε στο site του συνεδρίου www.endorama.gr .

Πρόσκληση pdf

Με εκτίμηση,

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου

Απόστολος Γ. Βαγενάκης

Νεοκλής Α. Γεωργόπουλος

Κώστας Β. Μάρκου