-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Πρόσβαση - Σεμινάριο με τίτλο "Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!"

Τμήμα Ιατρικής

08.03.2023

Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές

εκπαιδευτικές ανάγκες.

Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ-Δομή υποστήριξης φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διοργανώνει διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο:

«Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!».

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθούν τα εμπόδια προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και οι βασικές πρακτικές μέσα από τις οποίες μπορούμε να ενισχύσουμε την πρόσβαση και την ολόπλευρη συμμετοχή τους μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Το σεμινάριο απευθύνεται στην φοιτητική κοινότητα καθώς και στο διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και θα έχει διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30-12:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο στο Συγκρότημα Γαιόπολις, στο Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης (https://goo.gl/maps/fQY512GD3krf3cFM7).

Παρακλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι και 6 Μαρτίου 2023 με σύνδεση με το πανεπιστημιακό email, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.office.com/e/48krm7Gqks ή ακολουθώντας το qr-code.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Σεμινάριο pdf

Αφίσα