-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Thierry Begue

Τμήμα Ιατρικής

09.05.2018

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής Thierry Begue του Πανεπιστημίου του Παρισιού. Ο Prof. Thierry Begue θα βρίσκεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 25/9/2017 και θα συμμετάσχει στην Εσπερίδα με θέμα «Advances in Management of Musculoskeletal Trauma & Reconstruction», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη Λάρισας, τη Δευτέρα 25/9/2017 και ώρα 16.00-20.00.

Η σύνθεση του προγράμματος με τους έμπειρους ομιλητές και τα αντίστοιχα θέματα είναι πολύ χρήσιμη για τους γιατρούς της Γενικής Ιατρικής, Ορθοπαιδικής, Φυσικοθεραπευτές, Γυμναστές αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του τραυματία.

Ο προσκεκλημένος Thierry Begue είναι καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Παρισιού (Université Paris-Sud) και μέλος της Διοίκησης, πρόεδρος της Επιτροπής Επιστημονικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και Διευθυντής στην κλινική Τραύματος & Αποκατάστασης στο Τραυματολογικό Νοσοκομείο «Antoine Béclère», στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στην Τραυματολογία και στη διαχείριση τραυματισμών σε μαζικές καταστροφές (πρόσφατα γεγονότα στο Παρίσι). Οι εμπειρίες του είναι πολύτιμες και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενείται από την Ορθοπαιδική κλινική στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ν. Μαλίζος

Καθηγητής Ορθοπαιδικής

Δ/ντής Ορθοπαιδικής Κλινικής

Πανεπιστημίου Θεσσαλίας