-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Προσκεκλημένος Ομιλητής Καθηγητής Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου του Bristol κ. Evert Smith - Ορθοπαιδική Κλινική Π.Θ.

Τμήμα Ιατρικής

09.05.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου του Bristol κ. Evert Smith

O κ. Smith θα βρίσκεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 για να συμμετάσχει στην επιστημονική εσπερίδα με τίτλο «Νεότερα δεδομένα στην ανακατασκευή της Άρθρωσης του Ισχίου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, στις 21 Μαΐου 2018 και ώρα 16.30-20.00.

Οι διαλέξεις της επιστημονικής εσπερίδας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων.

Ο Evert Smith είναι Senior Clinical Lecturer στο Πανεπιστήμιο του Bristol, στο Winford Unit του Νοσοκομείου Southmead του Bristol και Consultant Orthopaedic Surgeon με μεγάλη κλινική και ερευνητική δραστηριότητα στην ανακατασκευή του ισχίου σε ενήλικο ζωή. Συμμετέχει στη συντονιστική ομάδα του Εθνικού μητρώου καταγραφής αρθροπλαστικών του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ο εθνικός αντιπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή εταιρεία Ισχίου.

Δείτε το πρόγραμμα (pdf file)

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με εκτίμηση,                                                         

Θεόφιλος Καραχάλιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ορθοπαιδική Κλινική ΠΓΝ Λάρισας ,Ταμίας της EFFORTκαιi EHS                                                    

Κωνσταντίνος  Μαλίζος, Καθηγητής-Διευθυντής Ορθοπαιδική Κλινική ΠΓΝ Λάρισας