-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Εξετάσεις του μαθήματος «Τραύμα του Μυοσκελετικού Συστήματος»

Τμήμα Ιατρικής

30.06.2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εξετάσεων & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ακαδ. έτος 2021-2022

Μάθημα: ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, 7ο εξ

Οι εξετάσεις του μαθήματος «Τραύμα του Μυοσκελετικού Συστήματος» θα πραγματοποιηθούν ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ με φυσική παρουσία την Πέμπτη 7.7.2022. Η συμμετοχή στις εξετάσεις προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 30.6.2022 και ώρα 22.00 στη δ/νση: malizos@uth.gr (όχι μέσω eclass)

Εφόσον ολοκληρωθούν οι δηλώσεις, θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση με:

o   τον χωρισμό σε ομάδες,

o   την ώρα της εξέτασης,

o   τον τόπο της εξέτασης.

Σημειώνεται ότι:

o   ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ φοιτητές εκτός λίστας.

o   ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΔΗΛΩΣΗ. Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30.6.2022 και ώρα 22.00 .

o   ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν περάσει την «Ανατομία του Μυοσκελετικού».

Σύμφωνα με τον κανονισμό της σχολής, στην εξεταστική του κάθε εξαμήνου εξετάζεται ΜΟΝΟ το διδαχθέν μάθημα του τρέχοντος εξαμήνου, Παθήσεις στο χειμερινό εξάμηνο και Τραύμα στο εαρινό. Εξαιρούνται οι επί πτυχίω φοιτητές, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να εξεταστούν και στα δύο μαθήματα και στις δύο εξεταστικές περιόδους.  Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι επί πτυχίω φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν και/μόνο στο μάθημα «Παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος» να το διευκρινίζουν κατά τη δήλωσή τους.

Επίσης, παρακαλούνται οι φοιτητές, κατά τη δήλωσή τους:

1) να ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΟΡΘΩΣ σε ποιο από τα δύο μαθήματα επιθυμούν να εξεταστούν, ΤΡΑΥΜΑ ή/και ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ (όχι Ορθοπαιδική ή Ορθοπαιδική 1 ή Ορθοπαιδική 2),

2) να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους με ελληνικούς χαρακτήρας και οπωσδήποτε-  τον αντίστοιχο Αριθμό Μητρώου.

Τέλος, η βαθμολογία των φοιτητών που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις, χωρίς να έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην κλινική άσκηση μέχρι την ημέρα των εξετάσεων, θα αναρτηθεί σε επόμενη εξεταστική, εφόσον εκπληρώσουν τις εκκρεμότητές τους με την κλινική άσκηση του εξαμήνου.

 

 

 

Από τη γραμματεία της Ορθοπαιδικής κλινικής