-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Εξετάσεις των μαθήματων «Τραύμα του Μυοσκελετικού Συστήματος» και «Παθήσεις του Μυοσκελετικού Συστήματος»

Τμήμα Ιατρικής

11.07.2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επί πτυχίω ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Οι εξετάσεις των μαθήματων «ΤΡΑΥΜΑ του Μυοσκελετικού Συστήματος» και επί πτυχίω «ΠΑΘΗΣΕΙΣ του Μυοσκελετικού Συστήματος» θα διεξαχθούν προφορικά με φυσική παρουσία την Πέμπτη 7.7.2022 και ώρες 8.00-14.00:

·           στη Βιβλιοθήκη «Κ Χουλιάρας» και στα Γραφεία  57 και 58 της Ορθοπαιδικής Κλινικής (ΠΓΝΛ, Β πτέρυγα, 3ος όροφος),

·           στα Γραφεία των Δ/ντών του Τμήματος Ιατρικής στο ΠΓΝΛ (ΠΓΝΛ, 2ος όροφος, γραφείο 34).

Οι φοιτητές θα πρέπει -υποχρεωτικά- να έχουν μαζί τους:

·         Τη φοιτητική τους ταυτότητα, προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση με τον Αριθμό Μητρώου του κάθε εξεταζόμενου.

·         Την ειδική κάρτα παρουσιών για τη συμμετοχή στην κλινική άσκηση, την οποία θα παραδίδουν στον διδάσκοντα πριν ξεκινήσει η εξέταση.

Tα ως άνω, φοιτητική ταυτότητα & κάρτα παρουσιών, είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή του φοιτητή στην εξέταση και ο φοιτητής δεν θα λαμβάνει μέρος στην εξέταση εάν δεν φέρει μαζί του τα δύο αυτά έγγραφα.

Επισυνάπτεται η λίστα με τον χωρισμό των ομάδων, τον χώρο εξέτασης της κάθε ομάδα και την ώρα της εξέτασης.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στη συνημμένη λίστα αναγράφεται μόνο ο αριθμός μητρώου που ο κάθε φοιτητές απέστειλε κατά τη δήλωση συμμετοχής του στις εξετάσεις.

 

Σημαντικές διευκρινίσεις:

1)      Οι φοιτητές που δήλωσαν εντός προθεσμίας τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις (με όλα τα αιτούμενα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου και μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν: ΤΡΑΥΜΑ ή/και ΠΑΘΗΣΕΙΣ) και δεν βλέπουν τον αριθμό μητρώου τους στη λίστα, παρακαλούμε να προωθήσουν το mail της αρχικής, εμπρόθεσμης, δήλωσης στο malizos@uth.gr και θα τους ενημερώσουμε με mail σε ποια ομάδα εξέτασης θα ενταχθούν

2)      Οι φοιτητές που δήλωσαν εμπρόθεσμα με ελλιπή στοιχεία (π.χ. χωρίς αριθμό μητρώου ή χωρίς να διευκρινίζουν το μάθημα -Τραύμα ή Παθήσεις- στο οποίο θα εξεταστούν) και, ως εκ τούτου, δεν συμπεριλαμβάνονται σε κάποια ομάδα, παρακαλούμε να αναζητήσουν το mail που τους απεστάλη από το malizos@uth.gr και να ανταποκριθούν αναλόγως, προκειμένου να ενταχθούν σε ομάδα εξέτασης.  

3)      Οι φοιτητές που νοσούν με covid-19 την ημέρα της εξέτασης -και έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των εξετάσεων- να αποστείλουν στο malizos@uth,gr τη βεβαίωση του θετικού test, προκειμένου να επαναπρογραμματιστεί η εξέτασή τους.

 

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εντός του Νοσοκομείου

Ομάδες εξετάσεων pdf