-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ανακοίνωση του μαθήματος "Προπαιδευτική Παθολογία"

Τμήμα Ιατρικής

30.09.2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ (5ο Εξάμηνο)

Έναρξη φροντιστηριακών ασκήσεων και διαλέξεων την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Αγαπητές φοιτήτριες/φοιτητές

Η πρώτη συγκέντρωση των φοιτητών, παράλληλα με την πρώτη διάλεξη, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:00 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου (επίπεδο 0).

Το μάθημα της Προπαιδευτικής Παθολογίας περιλαμβάνει φροντιστηριακές ασκήσεις και διαλέξεις.

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τα κλινικά φροντιστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 12:45-14:15 και Τετάρτη στις 8:30-10:00 σε κλινικές του Παθολογικού τομέα (Παθολογική, Γαστρεντερολογική, Νεφρολογική, Ογκολογική, Ρευματολογική, Ενδοκρινολογική, Αιματολογική,  Πνευμονολογική κλινική) σε ομάδες των 8 ή 9 ατόμων. Τα κλινικά φροντιστήρια είναι υποχρεωτικά και επιτρέπονται μέχρι 2 (δυο) απουσίες το εξάμηνο, οι οποίες θα πρέπει να είναι δικαιολογημένες.

Αναλυτικά οι ομάδες φοιτητών με τους επιμέρους εκπαιδευτές και τις κλινικές στις οποίες θα γίνονται τα κλινικά φροντιστήρια έχουν αναρτηθεί στο eclass.

 

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

 Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου κάθε Δευτέρα 11:00-12:30  και κάθε Τετάρτη 10:15-11:30. Σε επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα των διαλέξεων. Στο eclass θα βρείτε το πρόγραμμα των διαλέξεων.

Aπαραίτητο τόσο κατά την διάρκεια των κλινικών φροντιστηρίων όσο και των διαλέξεων να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πανδημία COVID-19 για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

 

Η Υπεύθυνη του μαθήματος 

Ειρήνη Ι. Ρηγοπούλου

email: eirigopoulou@med.uth.gr