-->

ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Επισκέπτης Καθηγητής Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Ruprecht-Karls της Χαϊδελβέργης κ. Rainer Siebold

Τμήμα Ιατρικής

09.05.2018

Η Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Ruprecht-Karls της Χαϊδελβέργης κ. Rainer Siebold.

O κ. Siebold θα βρίσκεται στη Λάρισα τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 για να συμμετάσχει στην επιστημονική εσπερίδα με τίτλο «Παθήσεις του γόνατος σε αθλούμενους και σύγχρονη αντιμετώπιση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, στις 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 16.00-20.00.

Οι διαλέξεις της επιστημονικής εσπερίδας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων.

O Rainer Siebold είναι διευθυντής της  ATOS klinik στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας (Heidelberg/Germany at the HKF: International Center for Hip-Knee and Foot Surgery) και ειδικεύεται στις παθήσεις του γόνατος, και ιδιαίτερα στις αθλητικές κακώσεις και την αρθροσκοπική χειρουργική. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τις μελέτες του στην ανατομία και χειρουργική του προσθίου χιαστού συνδέσμου του γόνατος και είναι επίτιμο μέλος των σημαντικότερων Εταιρειών αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος (ESSKA, ISAKOS, AOSSM & ACL study group).   

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Χαντές, Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ορθοπαιδική Κλινική ΠΓΝ Λάρισας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ESSKA                                                                         
Κωνσταντίνος Ν. Μαλίζος,  Καθηγητής-Διευθυντής Ορθοπαιδική Κλινική, ΠΓΝ Λάρισας