Κοράκη Ελένη

Κοράκη Ελένη

Αναισθησιολόγου, Διευθύντρια ΕΣΥ ,

Αναισθησιολογικό Τμήμα  Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Ειδικεύτηκε στην Αναισθησιολογία στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης  και του Βασιλικού Νοσοκομείου της Κορνουάλλης, στη Μεγάλη Βρετανία.

Υπητέτησε ως  επιμελήτρια στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Βασιλικού  Νοσοκομείου     Treliske της Κορνουάλλης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Εργάστηκε ως επικουρικός Ιατρός στο Αναισθησιολογικό  Τμήμα του Γενικού  Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο.

Σήμερα υπηρετεί ως Διευθύντρια ΕΣΥ  στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης  ¨Γεώργιος Παπανικολάου¨.

Μετεκπαίδευτηκε στη Μαιευτική Αναισθησία στο Πανεπιστημιακό Βασιλικό Νοσοκομείο Treliske της Κορνουάλλης , του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι Διδάκτωρ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Θέμα: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΕΣΦΛΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ .

Συμμετείχε στο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επείγουσας Προνοσοκομειακής  Ιατρικής του ΕΚΑΒ.

Μετεκπαίδευτηκε στο Νοσοκομείο  Rothenburg Verbund Klinikum Landkreis Ansbach  και στο Νοσοκομείο  RKU University and Rehabilitation Hospital Germany   για την χρήση των υπερήχων στους περιφερικούς αποκλεισμούς και στο νοσοκομείο  Trousseau La Roche-Guyon Pediatric Hospital, Paris   για την εκπαίδευση σε επεμβάσεις σκολίωσης σε παιδιά.

Δημοσίευσε 6 εργασίες σε ξενόγλωσσα περιοδικά και 10 σε Ελληνικά έκανε πολλές ανακοινώσεις εργασιών σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Είναι εκπαιδεύτρια για τους περιφερικούς αποκλεισμούς της Εταιρίας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας Βορείου Ελλάδας και της ESRA Hellas. Είναι εκπαιδεύτρια BLS και υπεύθυνη διοργάνωσης σεμιναρίων για το προσωπικό του νοσοκομείου ¨Γ Παπανικολάου¨. Είναι υπεύθυνη διοργάνωσης σεμιναρίων περιφερικών αποκλεισμών. Είναι ομιλήτρια σε πολυάριθμα  Ελληνικά συνέδρια και σεμινάρια . Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας Αναισθησιολογίας και Εντατικής θεραπείας Βορείου Ελλάδας και μέλος του ΙΜΕΘΑ.

Περιγραφή: Διδάσκων