Αγαπητοί φοιτητές, 

 

Σας παραθέτω τις ακόλουθες διευκρινίσεις και οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής ορκωμοσίας  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14.4.2022 στις 14:00, στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης της Ιατρικής Σχολής Λάρισας:

 

  1. Οι φοιτητές και οι συνοδοί τους παρακαλούνται να προσέλθουν ΕΓΚΑΙΡΑ, προκειμένου ο έλεγχος πιστοποιητικών covid-19  και ταυτοποίησης και η υπογραφή του πρωτοκόλλου να έχει ολοκληρωθεί 15’ πριν την έναρξη της τελετής. Ιδανικά συστήνουμε να προσέλθετε 1 ώρα νωρίτερα από την έναρξη της τελετής.
  2. Οι φοιτητές θα προσέρχονται από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του Τμήματος Ιατρικής και του Τμήματος Φυσικοθεραπείας αντίστοιχα. Μπορούν να συνοδεύονται ΑΥΣΤΗΡΑ από δύο (2) μέλη της οικογένειάς τους. Κατά την αναμονή για τον έλεγχο θα τηρούν τις αποστάσεις (1,5 μέτρο) και θα ακολουθούν τις οδηγίες των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης.
  3. Θα επιδεικνύουν (φοιτητής και συνοδοί) είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη ή τη μοναδική δόση), είτε βεβαίωση PCR εντός των τελευταίων 72 ωρών ή αρνητικής εξέτασης rapid test εντός 24 ωρών, είτε πιστοποιητικό νόσησης έως 180 ημέρες από τον πρώτο θετικό έλεγχο. Θα φέρουν μαζί τους, ΑΥΣΤΗΡΑ έγγραφα ταυτοποίησης (ΑΔ ταυτότητας, διαβατήριο).  Όλα τα παραπάνω είναι προ απαιτούμενα για την είσοδο στο χώρο της τελετής.
  4. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας τύπου FFP2/KN95/N95 για όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής.
  5. Στους συνοδούς  θα υποδεικνύονται από τους υπαλλήλους φύλαξης, οι θέσεις που θα καταλάβουν στο Αμφιθέατρο. Οι συνοδοί ανά δύο θα αφήνουν μία θέση κενή.
  6. Οι φοιτητές, μετά την είσοδό τους στο κτίριο (Τμήματος Ιατρικής), θα κατεβαίνουν τα σκαλιά δεξιά του ανελκυστήρα (τηρώντας πάντα τις αποστάσεις) και  θα προσέρχονται στο βεστιάριο για την παραλαβή της τηβέννου. Μετά το πέρας της τελετής θα παραδίδουν την τήβεννο στο σημείο από το οποίο την παρέλαβαν. Οι θέσεις που θα καταλάβουν οι φοιτητές θα είναι προκαθορισμένες και θα αφήνουν μια θέση κενή ανάμεσά τους.
  7. Μετά το πέρας της τελετής απόφοιτοι και συνοδοί θα αποχωρούν από την κάτω δεξιά πόρτα του Αμφιθεάτρου (Τμήματος Ιατρικής) και θα ακολουθούν τη διαδρομή προς την έξοδο που θα τους υποδεικνύεται από τους υπαλλήλους της εταιρείας φύλαξης. (ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ)
  8. Σας αποστέλλω το σύνδεσμο για τη live streaming μετάδοση της τελετής ορκωμοσίας:  https://www.youtube.com/channel/UCmAPDJxP4DSg7Ze6do8qH4A
  9. Όσοι φοιτητές έχουν πάρει φοιτητικό πάσο θα χρειαστεί να το παραδώσουν στη γραμματεία του μεταπτυχιακού την ημέρα της Ορκωμοσίας. Όσοι φοιτητές έχουν απολέσει το πάσο τους θα χρειαστεί να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση.
  10. Τέλος, οι φοιτητές  θα χρειαστεί να προσκομίσουν  στη γραμματεία του μεταπτυχιακού ένα αντίτυπο της Πτυχιακής τους εργασίας δεμένο με θερμοκόλληση

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!