
Αγαπητοί Απόφοιτοι,
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δικτύου Αποφοίτων μας!
Το ΠΜΣ «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οδεύει στον 7ο χρόνο λειτουργίας του, έχοντας ήδη περισσότερους από 270 Αποφοίτους!
Επειδή στο ΠΜΣ «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» πιστεύουμε πως οι σπουδές δεν είναι μόνο γνώσεις αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους, ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας Δικτύου Αποφοίτων μας.
H δημιουργία του Δικτύου Αποφοίτων, ενισχύει τη διασύνδεση και την επικοινωνία τόσο μεταξύ σας αλλά και με το ίδιο το ΠΜΣ.
Επιτρέπει όχι μόνο την διατήρηση επαφής με τους συμφοιτητές σας αλλά και να διευρύνετε τις διασυνδέσεις σας, συμμετέχοντας σε μία ενεργή κοινότητα ανθρώπων με κοινές εμπειρίες και γνώσεις.
Μπορεί να αποτελέσει πύλη επικοινωνίας για αναζήτηση εργασίας, νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων, ενημερώσεων του ΠΜΣ, υποτροφίες κ.α.
Για την πρόσβαση/συμμετοχή σας στο Δίκτυο Αποφοίτων, αρκεί να επιστρέψετε συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής και το έντυπο ενημέρωσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αποφοίτου στο msc.thrombosis@uth.gr
Η αίτησή σας θα ελεγχθεί από τη γραμματεία και θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα έγκρισης.
Γιατί η οικογένεια/παρέα του ΠΜΣ «Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή» συνεχίζεται και μετά την αποφοίτησή σας!
ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ…
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ